Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O pensionară şi un bărbat din Dolj au găsit pe stradă 6500 de euro. Reacţia lor, de milioane!

Tuesday, 28 November 2017, 23:48 Sursă: REALITATEA.NET

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia, a declarat, marți, corespondenntului Mediafax, că la sediul Postului de Poliție Negoi s-a prezentat o pensionară în vârstă de 71 de ani, Elisabeta Curucu, din localitate, care le-a spus polițiștilor că în urmă cu puțin timp, în timp ce se deplasa pe drumul comunal din apropierea casei, a observat pe jos un portofel în care se aflau mai multe bancnote.

Femeia nu a ezitat și s-a prezentat la sediul Poliției pentru a preda bunul găsit.

Banii, 5.900 de euro, au fost predați de femeie pe bază de proces-verbal, iar polițiștii doljeni au început să efectueze verificări pentru identificarea persoanei păgubite.

Ulterior, la scurt timp după ce femeia a predat banii oamenilor legii, la sediul aceluiași Post de Poliție s-a prezentat un bărbat în vârstă de 48 de ani, Adrian Căldăraru, din aceeași localitate, care, de asemenea, le-a spus polițiștilor că, la fel ca și Elisabeta Curucu, a găsit pe aceelași drum comunal, suma de 600 de euro.

Polițiștii l-au găsit pe cel care a pierdut banii, acesta fiind un bărbat de 34 ani, din comuna Negoi.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se îndrepta spre domiciliul părinților săi, a pierdut suma de bani cu o noapte în urmă, când s-a întors în România, banii fiind agonisiți de către bărbat în ultimele luni de muncă în Spania, unde a lucrat ca zilier în agricultură.

„Reprezentanții Poliției doljene au adresat mulțumiri atât femeii de 71 de ani, pensionară, văduvă, care locuiește singură cât și bărbatului de 48 de ani, pentru simțul civic extraordinar de care au dat dovadă atunci când au predat Poliției importanta sumă de bani”, a afirmat reprezentantul IPJ Dolj.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL