O nouă generaţie de artişti iese la rampă. Gala Absolvenților UNATC 2018

Wednesday, 16 May 2018, 12:45 Sursă: REALITATEA.NET

o nouă generaţie de artişti talentaţi iese la rampă în curând! Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti prezintă în perioada 18-22 mai şi 25 mai - 3 iunie, Gala Absolvenților UNATC 2018.

Adaugă părerea ta

Gala Absolvenților UNATC sărbătorește, ca în fiecare an, inspirația și pasiunea pentru excelență, prin recunoaşterea celor care vor duce mai departe în noi forme, teatrul și filmul românesc.

În cele 15 zile de Gală, vor fi prezentate publicului peste 40 de evenimente – spectacole, expoziții, proiecții de filme, proiecte de cercetare practică și teoretică ale studenților de la specializările Facultății de Teatru și ale Facultății de Film.

Evenimentele din cadrul Galei se adresează atât publicului consumator de teatru și film, cât și specialiștilor din domeniu care sunt invitați să descopere și să susțină o nouă generație de artiști, aflată la debut.

Evenimentele din cadrul Galei Absolvenților UNATC 2018 vor avea loc la sediul Universității din str. Matei Voievod, nr. 75-77, la Teatrul Metropolis (str. Mihai Eminescu, nr. 89), la LINOTIP - Centru independent coregrafic (str. Ion Brezoianu, nr. 24) și la Centrul Cultural „Ion Manu” Otopeni (str. 23 August, nr. 8).

Evenimentul este organizat de studenţii anului I Master Teatrologie – Management şi Marketing Cultural.