O mare cântăreță a adus un omagiu victimelor atentatelor din Paris, chiar în timpul unui concert

Sunday, 15 November 2015, 12:44 Sursă: REALITATEA.NET

Madonna le-a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris, în timpul concertului pe care l-a susţinut sâmbătă seară, la Stockholm, cântând în limba franceză, acompaniindu-se doar de o chitară, celebra piesă "La vie en rose".

Adaugă părerea ta

"Am ţinut un moment de reculegere pentru victimele şi apropiaţii lor din Paris", a declarat pentru AFP o spectatoare, Maria Palm, la ieşirea de la concertul care a avut loc la Tele 2 Arena din Stockholm.

"Am nevoie de un moment pentru a evoca tragedia, carnagiul tragic, aceste asasinate şi sfârşitul absurd al vieţilor preţioase, ieri seară, la Paris", a spus Madonna în timpul concertului din Suedia.

Starul a spus că a avut ezitări în ceea ce priveşte anularea segmentului european al "Rebelheart Tour": "Sunt distrusă (...), în acest timp oamenii deplâng pierderea celor dragi", a spus aceasta plângând.

"Însă asta este exact ceea ce vor (autorii atentatelor, n.r.), vor să ne reducă la tăcere. Nu le vom permite, nu le vom permite niciodată", a încheiat cântăreaţa, după care a interpretat celebra piesă a lui Edith Piaf.