Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O femeie răpită l-a mușcat de penis pe atacatorul sexual și a scăpat

Thursday, 31 October 2019, 17:52 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia răpită, al cărui nume nu a fost făcut public, s-a luptat cu Dennis Slaton, în vârstă de 61 de ani, după care l-a înjunghiat și a fugit pe stradă dezbrăcată și acoperită de sânge, a transmis poliția locală.

Slaton, un infractor sexual înregistrat cu multiple condamnări anterioare, a fost acuzat ulterior de agresiune sexuală de gradul I și de răpire.

Potrivit raportului poliției, citat de The INdependent, bărbatul a răpit-o pe femeia din orașul Greenville după ce s-a oprit la o benzinărie și a luat-o la autostop. În loc să o lase la locația unde femeia vroia să ajungă, bărbatul a amenințat-o cu un cuțit și a dus-o la el acasă, potrivit unui raport depus de biroul șerifului din Greenville.

După ce a dus-o forțat în interiorul casei, atacatorul a încercat să o violeze și a amenințat-o cu cuțitul. Femeia nu și-a pierdut sângele rece și i-a dat o lecție individului: i-a smuls efectiv penisul cu dinții, lăsându-l într-o baltă de sânge.

Nu a plecat înainte de a-l înjunghia cu cuțitul cu care fusese amenințată. A ieșit apoi în stradă și a cerut ajutorul vecinilor, care au chemat poliția.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL