O femeie a încercat să-şi dea foc la intrarea în Palatul de Justiţie din Suceava

Wednesday, 01 July 2015, 15:19 Sursă: REALITATEA.NET

O femeie în vârstă de 68 de ani a încercat să-şi dea foc la intrarea în Palatul de Justiţie din Suceava. S-a întâmplat luni, în jurul orei 10.30, când poliţia a fost sesizată prin 112 despre intenția extremă a femeii, Ecaterina S., din municipiul Suceava.

Adaugă părerea ta

Din cercetările poliţiei a reieşit că femeia a venit la sediul instanţelor judecătoreşti cu o plasă în care avea un hanorac de culoare gri, îmbibat cu o substanţă.

La un moment dat, s-a îmbrăcat cu haina respectivă şi a ameninţat că-şi dă foc. Cu o brichetă a încercat chiar la un moment dat să dea foc colțului din dreapta jos a hainei, însă, din fericire, hanoracul nu a luat foc, ci doar s-a topit în zona respectivă de la căldura degajată, conform monitorulsv.ro.

Întrebată ce a determinat-o să recurgă la acel gest suicidar, Ecaterina S. a declarat, potrivit poliţiştilor, că a făcut mai multe cereri la Judecătoria Suceava, însă a primit răspunsuri nefavorabile privind vinderea unui apartament.

Pe portalul instanţelor de judecată, numele femeii apare într-un singur dosar din 2009, al cărui obiect era investire cu formulă executorie.