Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O ceşcuţă din această băutură îți curăță plămânii de mucus și tutun. Uimitor

Friday, 25 August 2017, 14:49 Sursă: REALITATEA.NET

Ovăzul conține nutrienți importanți pentru tot organismul, cum ar fi lecitină, vitaminele A și B, proteine, aminoacizi, niacin, biotină, calciu, fier, fosfor, zinc, magneziu, iod. Este extrem de benefic pentru perioada de recuperare de după intervențiile de stomac sau intestinale, ulcerul gastric, operații de bilă, în probleme de rinichi sau glicemie ridicată. La fel de bine tratează și bronșitele și accesele de tuse la copii, întărindu-le semnficiativ sistemul imunitar.

În cazul adulților, de asemenea, este extrem de eficient pentru detoxifierea plămânilor, în special după o răceală, curățându-i de mucus, dar și de tutun, scrie unica.ro

Ingrediente:

O ceașcă (200 ml) de ovăz decorticat

200 ml de apă

200 ml de zahăr

Cantitățile vor fi suficiente pentru un tratament de 4 sau 5 zile.

Cum îl prepari:

Spală bine ovăzul și pune-l într-un vas cu apa și zahărul. Pune amestecul pe aragaz și lasă-o la fiert pentru câteva minute.

Cel mai bine ar fi să pregătiți mixtura seara și să o lăsați până a doua zi. Dimineața, scurgeți ovăzul și puneți lichidul într-un borcan de sticlă. Dați vasul la frigider.

Cum îl utilizezi:

Pentru o perioadă de 40 de zile, beți compoziția pe stomacul gol, aproximativ 30 de ml. Luați o pauză de 15 zile după această perioadă, și reluați tratamentul timp de alte 40 de zile, dimineața, pe stomacul gol.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL