Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O asistentă a Spitalului Universitar mărturiseşte: "Suntem obligaţi să lucrăm în mizerie"

Friday, 19 August 2016, 15:12 Sursă: REALITATEA TV

Pe pagina sa de socializare, asistenta de la Spitalul Universitar a postat câteva fotografii din secţia unde îşi desfăşoară activitatea. Femeia a surprins în imagini scaune rupte, pereţi scorojiţi, praf şi moloz pe coridoare.

(...)nu vreau decât sa arăt mizeria în care suntem" obligaţi" să lucrăm ... "obligați " de subfinanţări, interese, corupţie etc. Nu vreau decât să arăt ca infecţiile nosocomiale există şi noi cei din sistem ne complacem în situaţie şi ne judecăm unul pe celălalt ... dar nu facem nimic să schimbăm ceva ...!!!, a scris asistenta pe Facebook.

Aceasta recunoaşte că odată cu scandalul stârnit după ce medicii s-au electrocutat, lucrurile au început să se mişte, dar nu suficient.

(..)Au apărut electricienii şi au verificat prizele dar nu le-au schimbat. Mai avem de lucrat la timpul de curățenie şi dezinfecţie dintre operații, unde bat chirurgii din pinteni şi aduc pacientul în blocul operator în adidaşi sau pantofi de stradă!(...) pacientul vine în blocul operator trecând printr-un şantier, cel al blocului operator central închis în anul 2009 martie sau aprilie pentru reconstrucție, renovare. Pacientul rămâne într-o "cameră de aşteptare" până intră în sală, a mai spus asistenta.

Conducerea Spitalului nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL