Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O altă tragedie de Paște. A căzut din greșeală în fântâna de 10 metri

Monday, 29 April 2019, 13:15 Sursă: REALITATEA.NET

Un bătrân de 75 de ani din comuna Buneşti a murit, luni dimineaţa, după ce a căzut într-o fântână cu o adâncime de circa 10 metri şi un diametru de 1,2 metri, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit acestora, bărbatul ar fi încercat să scoată apă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut în fântână.

"Membrii echipei de căutare - salvare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în jurul orei 5.00 să intervină pentru salvarea unei persoane căzute într-o fântână cu o adâncime de 9 - 10 metri. Bărbatul a fost extras cu ajutorul unei cordiţe şi cu o scară, de la o adâncime de aproximativ 3-4 metri de sol, în cădere el fiind blocat de găleata fântânii. Persoana a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, eforturile personalului medical au fost în zadar, la ora 6.50 fiind declarat decesul acestuia de către medicul de pe ambulanţă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Cazul a fost preluat de către poliţişti, care fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, potrivit Agerpres.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL