Nuntă Dragnea Jr // Va fi nebunie! Cine participă!

Friday, 24 August 2018, 14:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Nunta Dragnea Jr // Președintele PSD, Liviu Dragnea, a invitat la nunta fiului său sute de politicieni.

Potrivit mai multor surse G4Media.ro, la petrecerea de la Palatul Snagov au fost chemați, în bloc, toți parlamentarii și europarlamentarii PSD (peste 200), toți miniștrii guvernului Dăncilă (28), toți președinții social-democrați de Consilii Județene (31), toți liderii de organizații județene (47) precum și primarii de municipii reședință de județ ai PSD (20).

Nunta Dragnea Jr // În total, peste 350 de persoane numai din partidul condus de Dragnea, la care se adaugă politicienii din alte formațiuni, invitați personal.

Citește și: Cine este nașul de cununie al lui Dragnea jr! SURPRIZĂ!

Palatul Snagov a fost construit in anii '30 de catre Printul Nicolae, fratele mai mic al lui Carol al II-lea si extins foarte mult in anii '80 de familia Ceausescu.

Nunta Dragnea Jr // Prețurile sunt pe măsură: închirierea celor două mari săli costă peste 5.000 de euro, iar pajiștea din față, alți 3.000 de euro.

Potrivit informațiilor furnizate de apropiați ai familiei, pentru nunta lui Dragnea junior au fost rezervate atât interiorul, cât și exteriorul, pentru a evita să se suprapună cu vreo altă nuntă sau să împiedice eventuali „intruși”, jurnaliști sau paparazzi să se apropie, a informat libertatea.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri