Nu s-a uitat în oglindă înainte să plece de acasă! Bruneta a fost alergată de paparazzi. Ce rușine

Sunday, 15 April 2018, 13:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O brunetă celebră a ieșit pe stradă atât de mulată încât a întors toate privirile, a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi vrut.

Un fotomodel american pare decis să impună o nouă modă. Frumoasa Chantel Jeffries a întors toate privirile la ultima ei ieșire în oraș!

Deși ținuta pe care a ales să o poarte era una foarte sport, în același timp era atât de mulată încât a întors toate privirile! Jeffries a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi vrut, iar jurnaliștii mondeni au fost pe fază, iar rezultatul de senzație, îl puteți urmări mai jos.

Chantel Jeffries este un model american de 24 de ani, care s-a făcut însă remarcată mai ales pentru relaţiile de amor pe care le-a avut. Astfel, prin patul ei a trecut Justin Combs, fiul celebrului rapper Puff Daddy, dar s-a iubit şi cu starul de fotbal american Desean Jackson, iar mai nou cu celebrul cântăreţ canadian Justin Bieber.

Totuși, se pare că modelul și-a făcut un obicei din a se îmbrăca cât mai provocator, potrivit rol.ro, așa cum veți putea observa în Galeria Foto.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri