Nu mai ai nevoie de ALTĂ APLICAȚIE! Decizia NEAȘTEPTATĂ luată de GOOGLE

Tuesday, 21 October 2014, 14:52 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Google vrea să se asigure că nu vei mai folosi o altă aplicație de email. Cu toate că aplicaţia de email a celor de la Google a fost limitată doar la conturi de , în curând va suporta şi sincronizarea cu conturi de Yahoo sau Outlook.

Cei mai mulţi utilizatori de smartphone, de nevoie sau din confort, folosesc aplicaţiile implicite de email, oferite de creatorii sistemului de operare. Aproape de fiecare dată, aceasta pare suficientă pentru cele mai multe scenarii de utilizare. În plus nu este limitată la un singur operator de servicii de email. Pornind de la acest principiu, Gmail este o aplicaţie exemplară, atât pe iOS cât şi pe Android. Prea puţini o folosesc însă exclusiv, pentru că este limitată la unul sau două conturi doar de Gmail, în contextul în care aproape fiecare dintre noi se mai află în posesia unui al doilea cont de email, pe Yahoo, Outlook sau o companie privată.

În încercarea de a amplifica radical numărul celor care folosesc aplicaţia Gmail pe Android pentru a-şi accesa email-ul, gigantul din Mountain View  a făcut un gest neaşteptat. A introdus  în noua versiune a programului suportul pentru interacţiunea cu conturi de Outlook sau Yahoo, în acelaşi mod în care sunt folosite conturile de Gmail. Practic, din aceeaşi fereastră în care schimbaţi sursa mesajelor pe care le aveţi în prim plan, acum puteţi opta pentru un alt operator de email.

Având în vedere că informaţiile descrise mai sus momentan au statut de zvon, nu se ştie dacă, într-un mod similar, va fi introdus şi suportul pentru căsuţe de email private care folosesc platforma Microsoft Exchange ActiveSync. 

Află când vei putea avea toate emailurile în același locAdaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE