Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noul ministru al Culturii, fost director în presa tabloidă. Ce salariu încasa

Wednesday, 28 June 2017, 15:31 Sursă: REALITATEA.NET

Lucian Romașcanu, cu experiență în industria media, este pe lista propunerilor de miniștri în guvernul Mihai Tudose, pentru funcția de Ministru al Culturii. Lista de propuneri a fost votată cu puțin timp în urmă de Comitetul Executiv al PSD.

Pâna la candidatura pentru Parlament, Lucian Romașcanu a fost country manager la TailWind, companie de programmatic advertising.

Anterior, a lucrat în TVR (consilier al președintelui instituție Stelian Tănase și coordonator al departamentului de marketing), a fost director executiv al Kanal D, director general al tabloidului Cancan și director executiv al tabloidului Libertatea, editat de Ringier, potrivit Pagina de Media.

Potrivit declarației de avere de pe vremea când era angajat al TVR, Lucian Romașcanu a primit în 2014 un salariu anual de 207.000 lei de la Dogan Media International (echivalentul a 17.000 lei pe lună). 

Lucian Romașcanu este la primul mandat de parlamentar, el fiind senator PSD de Buzău. La începutul acestui an a fost numit secretar în Comisia de Media din Senat, iar ulterior a devenit Președinte al aceleiași comisii.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL