Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noul șef al Poliției Caracal a picat în 2017 concursul pentru acest post

Monday, 05 August 2019, 12:41 Sursă: REALITATEA.NET

Ghimiş a fost împuternicit să ocupe funcţia pe o perioadă de şase luni, iar pe funcţia de adjunct a fost împuternicit inspectorul principal Daniel Ţucma, scrie realitateadeolt.net.

Anterior acestei numiri prin dispoziţia noului inspector şef al IPJ Olt, Vasile Armaşu, Costel Ghimiş era şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Caracal, iar Daniel Ţucma era şef al Secţiei Poliţie Rurală Deveselu.

Costel Ghimiş a mai fost la conducerea Poliţiei Caracal, până în 2017, anterior ocupării acestei funcţii de către Nicolae Mirea, prin concurs.

Atunci, Mirea a obținut nota 7,95, în timp ce contracandidatul său, comisarul şef Costel Ghimiș, care atunci era șef al Poliției Deveselu, a luat doar 5,80.

Comisarul şef Nicolae Mirea, demis în urma crimelor de la Caracal, a ieşit la pensie.

Mirea era şef al Poliţiei municipiului Caracal din decembrie 2017, când a promovat un concurs. Soţia sa, comisarul şef Violeta Mirea, este şeful Secţiei Poliţie Rurală Osica de Sus, care are în subordine şi Postul de Poliţie Dobrosloveni, de unde este Alexandra Măceşanu, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, a fost demis pentru modul în care s-a acționat încă de la anunțarea dispariției Alexandrei Măceșanu.

Polițistul este și protagonistul unor afirmații incredibile. Acesta n-a luat în serios nicio secundă dispariția fetei de 15 ani.

Potrivit unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, când tatăl fetei a mers să declare dispariția s-a lovit de un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: „Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”.

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului.

Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: „Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”.

Apoi, chemat la declarații, tatăl a mai fost lovit cu o declarație halucinantă din partea unei oficialități, femeie fiind, nevasta lui Mirea, în sediul Poliției: „Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți… sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu… faceți valuri, veniți să ne agitați aici…”.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL