Nou caz de violenţă în şcoli: o elevă din Alexandria, bătută crunt de o alta. Totul a fost filmat!

Wednesday, 31 January 2018, 13:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că este vorba despre două eleve, ambele în clasa a IX-a.

”Poliţiştii de proximitate s-au autosesizat şi au demarat cercetările la scurt timp după ce pe reţeaua de socializare a fost postat un filmuleţ în care o adolescentă este agresată de alta, pe o stradă din centrul Alexandriei. Au fost identificate ca eleve în clasa a IX-a. Cele două sunt din mediul rural şi învaţă după-amiază”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, conform Mediafax.

Cele două fete sunt eleve la Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, respectiv la Colegiul Tehnic ”Nicolae Bălcescu” din Alexandria.

În imagini se observă cum una dintre ele o loveşte pe cealaltă pe stradă şi nimeni nu intervine.

Reprezentantul IPJ Teleorman a afirmat că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, cele două fete urmând să fie audiate.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, Estera Stancu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şi la nivelul celor două şcoli la care învaţă fetele se vor face anchete interne.

”ISJ a aflat despre acest incident în urma apariţiei în spaţiul public a acelei filmări, având în vedere că incidentul a avut loc pe stradă, în afara orelor de curs. Ca atare, Poliţia desfăşoară o anchetă, dar şi la nivelul unităţilor de învăţământ la care sunt înscrise cele două eleve se vor analiza împrejurările în care s-a produs incidentul respectiv. Dacă se impun măsuri pentru fetele respective, în calitate de eleve, acestea vor fi luate la nivelul unităţii de învăţământ”, a declarat Stancu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL