Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi reguli și AMENZI usturătoare pe pârtiile din Brașov

Monday, 06 November 2017, 10:52 Sursă: REALITATEA.NET

Lansat în dezbatere publică, Regulamentul privind conduita schiorilor pe domeniul schiabil din Poiana Brașov, propus de Serviciul Public Salvamont Brașov, va fi supus aprobării Consiliului Local Brașov în următoarea ședință ordinară.

Primele modificări introduse în regulament, respectiv sancțiunile, au fost propuse de Poliția Locală Brașov, instituție care ar urma să-i și amendeze pe cei care nu respectă regulile.

Amenzile pot ajunge la 2.500 de lei și se aplică pentru accesul pe pârtie a schiorilor însoțiți de animale de companie sau pentru folosirea snowmobile-lor pe pârtiile de schi. De asemenea, cu sumele cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei vor fi sancționați cei care intră pe pârtie, deși aceasta este marcată cu semnul „PÂRTIE ÎNCHISĂ”.

Conform mytex.ro, folosirea pungilor de plastic, anvelopelor sau altor dispozitive improvizate pentru coborârea pârtiilor va fi sancționată, la fel ca și coborârea și folosirea pârtiilor și traseelor de schi pentru agrement utilizând sănii, speedfly, biciclete sau alte dispozitive folosite în practicarea altor sporturi decât schiul și snowboardingul.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL