Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi imagini arată exact cum va arăta Samsung Galaxy S6

Thursday, 26 February 2015, 09:12 Sursă: REALITATEA.NET

Ca de fiecare dată, nu avem nici cea mai vagă idee dacă imaginile alăturate sunt sau nu verosimile. Trecând însă peste acest detaliu, având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la , avem toate şansele ca respectivul gadget să ajungă online în variantă finală.

Aceste fotografii au fost postate pentru prima oară online de reefur, un membru activ al comunităţii XDA Developers. Deşi nu putem verifica această afirmaţie, reefur a menţionat că acest dispozitiv este un prototip de Galaxy S6 ce ar urma să fie comercializat de operatorul american AT&T. Ca descriere, autorul imaginilor, a clasificat smartphone-ul ca fiind foarte subţire şi cu un aspect general mai atrăgător decât al Galaxy S-urilor din anii trecuţi. Pe lângă rama metalică, iese în evidenţă un strat de sticlă de o parte şi de alta a aparatului, similar cu ceea ce Apple a făcut când a lansat iPhone 4.

Tot cu această ocazie ies din păcate în evidenţă primele minusuri semnificative ale noului vârf de gamă sud coreean în comparaţie cu generaţiile anterioare ale telefonului. Aparent, Galaxy S6, ...

Vezi imaginile cu Galaxy S6 înainte de lansareCiteste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL