Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi detalii în cazul Caracal: Alexandra ar fi vorbit cu trei polițiști, nu cu doi

Friday, 06 September 2019, 17:58 Sursă: REALITATEA.NET

Tonel Pop a spus că „aceste lucruri apar în declaraţiile poliţiştilor audiaţi şi de către Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, cred. Şi alte lucruri lipsesc din ce s-a spus public, care de fapt intoxicau informaţile privind raportul MAI, cel puţin cum a fost dat presei - nu coincid cu situaţia redată de poliţişti”.

Potrivit avocatului Tonel Pop, toate detaliile privind discuţia Alexandrei cu operatorii 112 şi cu poliţiştii nu sunt cunoscute în spaţiul public.

„Nu au vorbit doi poliţişti cu Alexandra, au vorbit trei poliţişti cu Alexandra”, a mai spus Tonel Pop.

Este mult mai grav - detaliile şi speranţa şi probabilitatea să fie găsită, din datele pe care le-a dat această fetiţă (Alexandra - n.r) erau mult mai mari decât ce s-a auzit şi ce înteles în presă. Nu pot să spun ce, dar spun că fetiţa - fie între noi, fie înger -, ca şi Luiza, a dat date prin care putea fi găsită aproape instantaneu”, a declarat avocatul familiei Luizei Melencu.

Tonel Pop a lansat o altă ipoteză șocantă în legătură cu Luiza Melencu. Acesta susține că Luiza nu este moartă, pentru că nu există probe care să conducă la această concluzie.

Au anchetatorii suficiente probe pentru a considera că a fost ucisă Luiza? Nu prea sunt probe și acelea care păreau că se încheagă sunt fragmentate de nu mai poate exista o poveste logică și coerentă din punct de vedere tehnic”, a concluzionat avocatul familiei Melencu. 

Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, este acuzat de alte trei violuri pe care le-ar fi comis în locuinţa sa, din Caracal, a anunțat, vineri, şeful DIICOT, Felix Bănilă.

DIICOT: "Gheorghe Dincă, acuzat de două crime și patru violuri"

De asemenea, urmărirea penală în cazul de la Caracal a fost extinsă şi pentru complicitate la omor, pe numele soţiei lui Gheorghe Dincă, a mai declarat Felix Bănilă. 

DIICOT: Soția lui Dincă, cercetată pentru complicitate la omor

 

 

 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL