Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Neculai Onţanu, AUDIAT la DNA

Monday, 13 January 2014, 15:34 Sursă: Mediafax

"Am fost invitaţi să dăm nişte lămuriri în legătură cu un titlu de proprietate care a fost eliberat de Capitală. Mi-au spus cei cu care am discutat că nu am nicio calitate. O calitate este atunci când se începe practic urmărirea penală", a spus Onţanu.

Edilul sectorului 2 a adăugat că plângerea depusă la DNA în acest caz are doi semnatari şi vizează mai multe persoane, printre care şi el.

"DNA trebuie să verifice orice plângere pe care cineva o face. În următoarele zile, vom da dispoziţii funcţionarilor care se ocupă de acest domeniu, având în vedere că este o cauză mai veche, de aproximativ zece ani, să scoată toate documentele din arhivă şi să le predăm la DNA în zilele următoare", a completat Onţanu.

Potrivit edilului, plângerea este legată de terenul pe care este amplasat Institutul Fundeni şi care nu a putut fi retrocedat, având în vedere faptul că acolo se află unitatea spitalicească.

"Sunt mai mulţi proprietari, mai mulţi moştenitori, au vândut între ei, se ceartă între ei. DNA vrea să ştie care este situaţia juridică actuală a acelor oameni care solicită un drept", a mai spus primarul sectorului 2.

Neculai Onţanu a ajuns la DNA în jurul orei 13:45 şi a petrecut în sediul Parchetului circa o oră şi 15 minute.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL