Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ne indreptam spre sfârşitul rasei umane? A aparut DeepMind, robotul care ia singur decizii!

Friday, 27 February 2015, 11:00 Sursă: GadgetReport.ro

Cercetătorii de la Google DeepMind au declarat că este pentru prima dată când un sistem informatic a învăţat singur să stăpânească şi să execute o serie de sarcini complexe, relatează GadgetReport.ro

 "Până în prezent, sistemele capabile de autoînvăţare au fost folosite doar pentru probleme relativ simple. Pentru prima dată în lume, am folosit un astfel de sistem într-un mediu perceptiv bogat pentru a executa sarcini care sunt greu de realizat de oameni", a declarat Demis Hassabis, vicepreşedinte al departamentului de inginerie din cadrul DeepMind.

 Din testele realizate, DeepMind a fost cel puţin la fel de bun ca un jucător uman în cazul a mai mult de jumătate dintre jocurile  precum Space Invaders, Video Pinball, Boxing, Breakout, Enduro si Pong, create de Atari, foarte populare în anii 1980.

 Desi pare incredibil, inteligenta artificiala l-a ajunta sa fie chiar mai bun decat un profesionist la jocuri precum Video Pinball, Boxing şi Breakout.

 Ce efecte ar putea avea dezvoltarea inteligentei artificiale si avertismentele lui Stephen Hawking legate de sfarsitul rasei umane le cititi pe GadgetReport.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL