Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Naomi Campbell, găsită vinovată și condamnată la 6 luni cu suspendare pentru atacarea unui fotograf

Saturday, 01 August 2015, 18:41 Sursă: AGERPRES

 Enervată că a fost fotografiată cu prietenul ei de atunci, miliardarul rus Vladimir Doronin, în timp ce se aflau în vacanță în Italia, Naomi Campbell i-a aplicat o lovitură dură cu poșeta fotografului Gaetano Di Giovanni care nu se aștepta "la o astfel de reacție violentă". A avut nevoie de trei zile pentru a-și trata rana de la ochi și a depus plângere.

Ulterior, avocații modelului reușiseră să ajungă la un acord cu fotograful, care și-a retras plângerea, dar potrivit agenției italiene de știri Ansa, procurorul Francesco Massara a ordonat ca acest caz să fie tranșat în justiție.

Avocatul vedetei Guido Carlo Alleva a anunțat, într-o declarație obținută de E! News, că va face apel la decizia pronunțată vineri.

Naomi Campbell nu se află la prima ispravă de acest fel. În ultimii ani, ea a atacat la Londra un șofer de taxi și un polițist pe Heathrow. În 2007, a executat o pedeapsă în folosul comunității la New York după ce a pledat vinovată de atacarea unei menajere cu telefonul mobil. Pentru aceeași faptă a trebuit să plătească și o amendă de 363 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor medicale ale menajerei și a fost dispusă să urmeze un curs de management al furiei, care se pare că nu a funcționat.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL