Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mutare bombă în cazul "monstrului din Caracal". Cercetarea a fost extinsă în Italia

Tuesday, 30 July 2019, 12:12 Sursă: REALITATEA.NET

Realitatea TV a obținut, în exclusivitate, și mărturia unei femei, care a fost în apropierea lui Gheorghe Dincă la Bari, și care a povestit cum acesta aducea tinere împreună cu ceilalți membri ai grupării.

Fetele erau mințite că vor avea grijă de bătrâni, dar erau trimise să se prostitueze. Potrivit unor surse citate de Mediafax, Gheorghe Dincă ar avea interdicție de a călca în peninsulă. Informația a fost infirmată miercuri de șeful DIICOT, Felix Bănilă. 

Femeia povestește că Gheorghe Dincă își făcuse loc printre proxeneții din Bari, în Italia. Tinere românce, fără posibilități prea mari de angajare în țară, ajungeau aici cu promisiunea că vor îngriji de bătrâni.

"Pot să vă spun ca să dați mai departe, să transmiteți mai departe ceea ce făcea el și cu prietenul lui Mihai. Mihai era din Constanța. Ăștia aduceau fete, le lua banii, le bătea. (REPORTER: De unde le aducea?) Nu știu de unde le lua... nu știu. (Erau românce?) Erau românce, sigur că da. Și erau și fete care erau prietene cu ei, pe care le chemau. Le chemau ele și pe urmă le dădeau în primire lor". a declarat femeia la Realitatea TV.

Și celelalte românce care lucrau în Bari se temeau de Gheorghe Dincă și de acel Mihai care conducea rețeaua de prostituție, proxenetism și trafic de persoane.

"Era dezastru. Nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Ei erau într-un colț, dar duminica, că eram liberi, îi vedeam că stăteam toți. Că ăștia erau mafioții și ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete că ăsta aduce fete și le dă pe la italieni", a mai spus femeia.

Autoritățile italiene ar fi emis pe numele lui Gheorghe Dincă interdicția de a intra în această țară pentru o agresiune comisă împotriva unei tinere, informație infirmată de șeful DIICOT, Felix Bănilă

Monstrul din Caracal ascunde un loc cu mai multe cadavre. Ipoteza-șoc a unui criminalist


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL