Copilul i-a murit din cauza unui gest pe care mai toți părinții îl fac. Mama, semnal de alarmă!

Monday, 08 April 2019, 17:52 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O tânără mămică din Marea Britanie trage un semnal de alarmă! O greșeală pe care o fac mai toți părinții poate duce la moartea copiilor. Atenție, detaliile sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Danielle Duggan, din Shipdham, Marea Britanie, este în doliu, după ce fetița sa a murit. Avea doar un an. Cazul său a devenit cunoscut la finalul lui martie, dar, potrivit presei locale, incidentul a avut loc în octombrie 2018. Abia acum mama s-a decis să vorbească pentru a atrage atenția asupra pericolelor pe care le întâmpină părinții.

Danielle spune că fiica sa avea doar 18 luni când a fost pusă în pătuț, pentru un pui de somn. Ca în fiecare zi, mama a pus monitorul pentru bebeluși pe un raft, deasupra pătuțului. Deși părinții s-au asigurat că aparatul este fixat bine și nu cade, cumva, la câteva minute după ce aceștia au ieșit din camera fiicei, micuța a prins cablul și l-a înfășurat în jurul gâtului, strangulându-se.

Când și-au dat seama de tragedie, părinții au chemat ambulanța. I-au desfăcut cordonul din jurul gâtului și i-au aplicat manevre de resuscitare. Deși a fost dusă de urgență la spital, medicii nu au mai avut ce face decât să constate decesul.

"Părinții trebuie să fie foarte atenți unde și cum fixează monitorul", a spus Jason, tatăl fetiței. Potrivit acestuia, firul aparatului era ascuns, dar încă se vedea o bucățică din el. Fetița a fost curioasă să vadă ce e acolo, așa că s-a întins și a apucat cu mânuțele firul. Cumva, cablul s-a strâns în jurul gâtului și, în cădere, copilul s-a sufocat.

Răpuși de suferință, părinții au păstrat camera copilului intactă până de curând, când au și acceptat să împărtășească povestea, sperând să tragă un semnal de alarmă în legătură cu pericolele unui astfel de sistem prost instalat.

"Dacă vom mai face un copil, vom folosi un monitor fără fir. Părinții trebuie să aibă mare grijă și la cablurile de la lămpi, televizoare sau telefoane. Să nu le țină lângă pătuțul copilului și nici în imediata vecinătate a acestora", a mai spus Jason.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL