Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Monica Pop, dezvăluire BOMBĂ, după moartea Stelei Popescu: ”Nu s-a sesizat nimeni...”

Saturday, 02 December 2017, 18:57 Sursă: REALITATEA.NET

În urma unor informaţii primite de la organizatori, se pare că marea actriţă a ajuns la un alt eveniment cu doua zile înainte de a muri, decât cel la care fusese invitată, lucru care a enervat-o teribil în seara respectivă.

 „ŞTIRE BOMBĂ!!! Aflu că, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformată şi atrasă la o „copie”.  În plus, că nu i-au trimis maşină, că a aşteptat câteva ore, TOATE ASTEA PROVOCÎNDU-I O STARE NERVOASĂ CU URMĂRILE CUNOSCUTE!
Deci, se pare că NU ERA INCOERENTĂ ŞI CĂ, ÎN REALITATE ŞI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS ÎN ALTĂ PARTE! („de ce m-aţi adus aici”, „m-am tot îmbrăcat şi m-am tot coafat” etc!) Foarte revoltată de ce s-a întâmplat de fapt!
Nu era nici un afiş, nici o siglă cu denumirea galei, aşa cum s-a spus că se numea!
Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat şi înregistrat la OSIM! Acolo se pare că era altceva! Şi că au fost premiaţi şi BĂRBAŢI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!
E INCREDIBIL! DACĂ E AŞA! SĂ RĂSPUNDĂ CEI IMPLICAŢI! Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevăratei Gale a Femeilor de Succes, organizată anual!
Daca e adevărat, (şi aşa pare a fi) cum şi de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PÂNA ACUM?!!!”,  a scris revoltată Monica Pop pe Facebook.
 
Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular. Actriţa a fost găsită prăbuşită în holul casei de către fiica sa.
Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL