Monica Anghel are salariu mare la Centrul Cultural Judeţean Argeş

Tuesday, 09 April 2019, 13:17, Sursă: REALITATEA.NET

Pe site-ul Consilului Judeţean Argeş au fost făcute publice veniturile salariale ale angajaţilor. Monica Anghel are salariu mare, în calitate de director al Centrului Cultural Judeţean Argeş. Aceasta încasează lunar 5240 lei, salariu net. Primeşte şi vouchere de vacanţă şi indemnizaţie de hrană, ca toţi angajaţii bugetari.

Monica Anghel are salariu mare la Centrul Cultural Judeţean Argeş, după cum reiese din listele făcute publice. Astfel, artista angajată ca director artistic în ianuarie 2019, are un salariu brut de 8919 lei. Deşi nu beneficiază de sporul pentru condiţii vătămătoare de 15 %, aceasta primeşte vouchere de vacanţă şi indemnizaţie de hrană.

Cam mult, spun unii, mai ales că vedeta nu vine zilnic la serviciu, fiind nevoită să facă naveta de la Bucureşti. „Potrivit legii speciale în care instituțiile de spectacole funcționează, personalul acestor instituții are un program nenormat și împărțit inegal. Acest lucru înseamnă că pot fi zile în care să nu aibă activitate și zile în care să presteze chiar și câte 16 ore de muncă”, a explicat Araxi Negoșanu, managerul Centrului Cultural Județean Argeș, în luna ianuarie.

Monica Anghel nu a venit singură la Centrul Cultural Argeş ci „la pachet” cu fratele său, Alexandru Daniel Anghel angajat din decembrie anul trecut ca solist vocal. Acesta are o retribuţie de 8.311 lei salariu de bază, care include şi acel spor de 15% pentru condiţii vătămătoare.

Sursa: realitateadearges.net

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL