Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Moment aniversar în blogosfera românească: 5 ani de la primul articol pe frommonawithgloss.ro

Tuesday, 06 October 2015, 20:45 Sursă: REALITATEA.NET

iClara.ro: La ce te-ai gândit când ai ales numele frommonawithgloss.ro?
Mona Croitoru: From Mona with Gloss a fost o inspirație de moment. Nu era chiar clasicul From Mona with Love și mi-a plăcut că poate fi interpretat în multe feluri. Îmi plac revistele glossy, blogul are o abordare asemănătoare, tot domeniul de beauty are o strălucire aparte și în plus, purtăm numai gloss de buze. Deci mi s-a părut că se potrivește perfect!

Care sunt compromisurile pe care le face un blogger?
În general încerc să nu prea fac compromisuri, în niciun caz în ceea ce ține de materialele apărute pe blog. Nu o să aleg niciodată cantitatea în locul calității. Singurele compromisuri pe care le mai fac sunt acelea de timp. Recunosc că uneori îmi mai iau din timpul meu personal pentru a publica un articol, a porni un proiect sau a merge la un eveniment.Sunt clienți pe care îi refuzi? De ce?
Mi s-a întâmplat să refuz proiecte, dar am făcut asta în situația în care nu credeam în produsul sau serviciul respective, sau valorile brandului, sau ale persoanelor din spatele lui nu se potriveau cu ale mele. Aleg să fiu mereu sinceră pe blog, public păreri reale și articole despre produse, servicii, tendințe, saloane în care chiar cred.

Ce înseamnă pentru tine viața de blogger? Pasiune, job, creativitate...?
Activitatea de blogger a început din pură pasiune, atunci când nu știam câte persoane mă urmăresc, ce este acela SEO și care este cea mai bună oră pentru publicarea unui articol. Atunci știam doar că vreau să scriu și să împart păreri și sfaturi cu alte fete ca și mine, pasionate de beauty. Pe parcurs, blogul a devenit un full time job și îmi ocupă foarte mult timp. Este adevărat că a crescut foarte mult în cei 5 ani de activitate, iar proiectele FMWG devin din ce în ce mai mari și mai frumoase. Mereu am fost o persoană creativă și îmi face plăcere să mă pot exprima pe blog și în cadrul proiectelor speciale.iClara.ro: Care este diferenta între Mona Croitoru de acum 5 ani și cea de azi?
Să știi că este o diferență destul de mare. Am evoluat și eu o dată cu blogul și ca stil, look și cunoștințe în domeniu, dar am și învățat foarte multe, de la redactare, promovare, PR, prezentări publice și seminarii, SEO până la HTML, grafică și editare video. Așa că fiecare zi este o nouă
provocare și o nouă șansă de a învăța ceva nou, iar blogul mă ține mereu în priză și îmi aduce surprize de fiecare dată.

Ce ne poti spune despre evenimentul de vineri? Câți participanți, ce fel de participante, ce surprize vor fi?
Party-ul FMWG a devenit deja un punct de reper în blogosfera românească și mai ales în cea de beauty&fashion. La eveniment sunt așteptate în jur de 200 de persoane pasionate de beauty, de la cititoare, la colege de blogosferă, persoane din presă și media, agenții și branduri. Pentru invitați am pregătit o mulțime de surprise, de la cornere de make-up, hairstyling, nailart, skincare, la prezentări de modă si workshopuri. Bineînțeles, nu lipsesc cocktailurile colorate FMWG și pozele simpatice! Centrul de Estetică Hipocrat, Centrul de Recuperare Medicală Hipocrat și Centrul de Frumusețe, Recuperare și Medicină Integrativă Global Wellness System au pregătit surprize frumoase tuturor participantelor la evenimentul nostru. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL