Miting PNL în Piaţa Victoriei. Iohannis: "Unde e bunăstarea promisă românilor? Ah, mă scuzați..."

Saturday, 18 May 2019, 09:11 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a spus: "Am adus Europa in Romania, fiindca inainte de asta am dus Romania in Europa, impreuna cu voi, pentru ca locul romanilor este in Europa. Romania este Europa, Europa este Romania. Toti vrem sa fim europeni.

Ca sa fim bine reprezentati in Europa, avem nevoie de aceata echipa puternica, care va castiga europarlamentarele.

Stiti cine nu a fost acolo si cine nu conteaza in Europa? In Europa nu conteaza PSD! in Europa nu conteaza PSD, fiindca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic.

Au venit PSD-istii la guvernare cu promisiuni. PSD ne-a promis marea cu sarea. Acum, cand deja mandatul se apropie de sfarsit, putem sa vedem ce s a intamplat. Intreb pe PSD-isti: unde sunt spitalele promise? Zero. Unde sunt autostrazile promise? Zero. Unde este bunastarea promisa romanilor? Zero.

Ah, ma scuzati. La ei, acolo, da! 

Va amintesc ca in aceasta piata ati demonstrat, am demonstrat impotriva OUG 13. PSD de la inceput a fost interesat doar de oamenii lor. PSD a venit la Guvernare nu sa rezolve problemele romanilor. PSD nu este interesat de Romania. PSD este interesat sa ii fie bine lui Dragnea.

De aceea, va chem eu, presedintele Romaniei, la vot, la referendum.

Romani, va intreb aici, in Piata Victoriei. Sunteti de acord cu interzicerea amnistiei si gratierii pentrru corupti? Va intreb in Piata Victoriei, sunteti de acord cu interzicerea OUG in domeniul justitiei? Atunci, dragii mei, la vot!".

UPDATE: 50.000 de oameni participă la mitingul PNL din Piaţa Victoriei.

"Sâmbătă, 18 mai a.c., va avea loc la București mitingul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Acțiunea PNL va avea loc începând cu ora 11.00, în Piața Victoriei.

La eveniment, a fost invitat Președintele României, Klaus Iohannis, pentru a se adresa participanților cu privire la Referendumul convocat în 26 mai.

La miting vor fi prezenți președintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați ai partidului la alegerile europarlamentare, printre care îi enumerăm pe Rareș Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi, Violeta Alexandru", anunță PNL. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL