"De ce vii la protest?" UPDATE Mii de mesaje ale românilor din Diaspora

Monday, 06 August 2018, 20:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Miting, 10 august / Mobilizare importantă a românilor din Diaspora pentru mitingul organizat pe 10 august, în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Organizatorii au susținut că vor veni un milion de oameni din străinătate.

Site-ul realitatea.net şi-a propus să afle, de la cei care vor veni la Bucureşti, motivul pentru care au decis să facă acest lucru. Întrebarea a fost simplă: "De ce vii la protest?"

Publicăm mai jos câteva dintre sutele de mesaje venite de la cititori, plus mărturii ale oamenilor, din jurnalele Realitatea TV, legate de acest subiect.

Rugamintea este ca mesajele pe care ni le trimiteţi pe pagina de Facebook Realitatea, video sau text, să fie civilizate.

Citește și: DEMERS REALITATEA.NET / Primăria București aruncă bomba despre mitingul din 10 august, după solicitarea site-ului Realitatea

"Vin pentru ca imi pasa. Am vazut, timp de 28 de ani, cateva lucruri bune, dar s-au facut si multe greseli care, in loc sa ne faca sa mergem inainte, au distrus aproape tot ce insemna respect, demnitate, bun simt. Ceea ce se intampla, insa, acum intrece orice limita. Hotia a ajuns la loc de cinste, incompetenta a devenit conditie sine qua non pentru a primi o functie. Abuzul ne inconjoara din toate partile, nesimtirea isi acorda pensii speciale.

Nu vin la Bucuresti cu ganduri de violenta, si sper sa nu fim provocati, noi venim ca sa nu se uite ca existam si ca nu suntem de acord cu bataia de joc in care este tarata o tara intreaga.

Venim sa explicam celor care nu au inteles ca majorarile de salariu sau a pensiei vor fi platite foarte curand cu cresteri de preturi care vor face ca majorarile sa fie nule.

Sper ca prin acest protest sa se poata cristaliza niste propuneri concrete pentru indepartarea legala de la conducerea tarii a celor care acum conduc spre dezastru" este doar unul dintre mesaje, trimis de către un domn care locuieşte în Germania.

"Traiesc in Madrid de 15 ani. Sunt mandra ca sunt romanca si pe 10 august voi fi in Piata Victoriei alaturi de toti romanii din Diaspora, alaturi de romanii din Romania, pentru ca vreau un guvern fara penali, fara corupti, care sa ne reprezinte", a spus Monica.

"Vin pentru că România este condusă acum de un grup restrâns, cu interese personale", a scris Adriana Unchesel-Albrecht, pe pagina de Facebook Realitatea.

"Ne-am saturat de toata clasa politica! Trebuie schimbat tot, de la varf la baza, in toate partidele, sa avem oameni onesti si inteligenti, sa ne aparam neamul si viitorul!", a scris si Carmen Pînzaru.

"Vin pentru ca ne mor copilasii pe holurile spitalelor si batranii, pentru ca nu se mai poate trai in Romania", a scris si Dana Kovacs.

Lasă și tu mesajul tău aici!

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

 

------------------------------------------

------------------

------------------

 

--------------------

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ