MISTERUL trupului care cade din tavan. Fantoma care se revarsă în lumea oamenilor

Sunday, 21 July 2019, 12:50 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Această fotografie este, cu siguranţă, una dintre cele mai înfricoşătoare! Învăluită, de zeci de ani, în mister, imaginea a ridicat multe semne de întrebare. În ciuda scenariilor făcute pe seama ei, cei mai mulţi experţi care au analizat-o în cele mai mici detalii au ajuns la o singură concluzie, pe cât de calculată, pe atât de controversată: fotografia surprinde momentul în care o fantomă se desprinde din lumea ei şi se revarsă în lumea noastră.

Povestea a pornit undeva în anii 1950, în îndepărtatul Texas. Familia Cooper cumpărase o casă veche şi, în acea zi, tocmai se mutase în ea. S-au gândit să imortalizeze momentul, aşa că au luat aparatul foto, l-au setat şi s-au strâns cu mic, cu mare la masă. Trăiau Visul american şi erau fericiţi!

Nici prin gând nu le-a trecut, însă, că nu erau singuri... Lângă ei era o creatură din altă lume care atârna de tavan, deasupra mesei. Prezenţa fantomei s-a făcut remarcată abia după câteva zile, după ce fotografia a fost developată, spre uimirea tuturor! Al cui era corpul?

După ani buni, când familia Cooper a pierit, au existat voci care au susţinut că în fotografie apărea, de fapt, un corp real, cel mai probabil trupul unei persoane decedate, care a căzut din pod tocmai în momentul în care era făcută poza.

Indiferent de varianta aleasă, un alt mister a rămas, până în zilele noastre, neelucidat: de ce chipul trupului a rămas întunecat? Să fie un trup fără chip, sau o activitate paranormală?

Aşa cum era de aşteptat, au fost şi voci care au susţinut că fotografia este trucată. Până în 2013 nu s-a ştiut nimic de existenţa ei. Brusc, a devenit virală şi în jurul ei au început să fie conturate tot felul de scenarii, care de care mai sinistre.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri