Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Misterul morții Flaviei, fata găsită fără suflare în cadă, se adâncește. Ce a descoperit autopsia

Thursday, 16 May 2019, 15:14 Sursă: REALITATEA.NET

Ioana Flavia locuia cu iubitul ei, fratele și mama acestuia, într-un apartament din Deva. Era singură acasă, ieri, când s-a petrecut toată tragedia. 

Zvonurile apărute, potrivit cărora ar fi consumat substanțe psihoactive, nu au fost confirmate oficial. Probele de laborator vor stabili dacă, în acest caz, a fost sau nu vorba despre consum de substanțe interzise.

„A murit înecată, fără să simtă durere sau să fie conștientă”

Fratele ei a postat, pe rețeaua de socializare, un mesaj cu privire la cauza decesului. „Știu că toți așteptați rezultatul autopsiei surorii mele, Ioana Flavia, care, ieri, a decedat. Concluzia medicului legist este următoare: moarte prin înecare, survenită în urma alunecării din poziție verticală (din picioare), moment în care, cu ceafa, s-a lovit de marginea căzii. În momentul loviturii, la nivelul coloanei și a nervului principal din acea zonă, s-a produs o pralizie totală. Practic, a murit înecată, fără să simtă durere sau să fie conștientă. Dumnezeu să o ierte”, a scris, pe Facebook, fratele tinerei.

Tot pe pagina de pe rețeaua de socializare a tinerei au apărut zeci de mesaje de condoleanțe. Prieteni apropiați, dar și alte persoane care au cunoscut-o au ținut să își exprime durerea și să transmită gânduri de întărire familiei care trece acum prin momente groaznice. Cu toții deplâng dispariția tragică și prematură a tinerei.

Ioana Flavia va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, în satul Strei Săcel, de lângă Călan.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL