Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CULISELE PUTERII | Miron Mitrea, la Realitatea PLUS: ”E sfârșitul CARACATIȚEI din Sănătate”

Sunday, 24 May 2020, 20:10 Sursă: Realitatea.NET

Fostul politician este de părere că sfârșitul ”caracatiței” din sistemul de Sănătate a venit. Miron Mitrea a explicat cine a fost protectorul celor care au beneficiat de pe urma licitațiilor cu bani publici.

”Am văzut investigațiile de la Realitatea PLUS, cu unul pe nume Dracea, care câștigă multe licitațiii. Dacă toți banii merg la ”draci”, care cumpără prin offshore-uri, tot beneficiul rămâne afară. Firmele din România ale acestor ”draci”, că sunt mulți, nu e unul singur, sunt pe pierdere în România, dar ei au acces la banii publici imediat. Licitații în două minute alocate. Banii ajung în afară, în România nu rămâne nimic. Banii pleacă din taxele celor care consumă în România. Nu prea a vorbit nimeni de șmecherii din Sănătate, de caracatița. Toată caracatița din Sănătate a fost coordonată de oameni din sistemul de informații. Șeful lor a fost Florian Coldea, nu este niciun fel de secret pentru nimeni. El a dirijat aceste afaceri bănoase. Foarte bănoase.

Acum Florian Coldea nu mai este la comandă și din cauza asta au început să apară. Pe vremea când conducea SRI-ul, nu se vorbea decât despre oameni deștepți din Energie, din Autostrăzi, acolo unde nu aveau ei intrare, dar în Sănătate era în regulă. Eu sunt convins că va veni sfârșitul acestor caracatițe. Nu cred că SRI-ul de astăzi mai este SRI-ul de acum 10 ani dipus să facă toate eforturile posibile să-și acopere oamenii de afaceri”, a declarat Miron Mitrea în emisiunea „Culisele puterii”, duminică seară, la Realitatea PLUS. 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL