Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mireasă asistentă ATI, confirmată COVID după o nuntă cu 100 de invitați. Proaspătul soț este și el polițist

Friday, 16 October 2020, 20:57 Sursă: realitatea plus,, ebihoreanul

Mireasa, asistentă medicală ATI de la Spitalul orăşenesc Marghita, proaspăt soție de polițist, a fost confirmată cu COVID-19. Cei doi s-au căsătorit sâmbăta trecută, iar nunta a avut loc într-un local din Marghita, unde au fost peste 100 de invitaţi, scrie eBihoreanul.ro. Reamintim că tot în Bihor, la Oradea, sâmbăta trecută a avut loc o nuntă cu peste 350 de invitați, iar ulterior mireasa a fost confirmată cu COVID-19.

Conform ebihoreanul.ro, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Bihor le-au solicitat vineri celor doi miri să prezinte lista cu invitaţii, pentru a declanșa o anchetă epidemiologică. Potrivit unor surse, tânărul, care lucrează ca agent la Poliţia Marghita, le-ar fi declarat şefilor că nu a avut colegi printre invitaţi, iar nunta ar fi fost în aer liber, respectând numărul regulamentar de invitaţi. În fotografiile şi înregistrările postate de cei doi tineri căsătoriți se vede însă că o parte din invitaţii au stat și au dansat în interior. 

Cu câteva zile în urmă, toată presa centrală a relata cazul unei nunți cu 350 de invitați, a fiului fostului adjunct al Poliției Bihor, în urma căreia mireasa a fost infectată cu noul coronavirus.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL