Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Sandu: Stadioanele Giulești și Dinamo trebuie demolate. Sunt în pericol să se prăbușească

Saturday, 07 November 2015, 14:50 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu am spus că trebuie demolate cele de acum, alții că trebuie zugrăvite. Păi trebuie demolat Dinamo că nu mai ai ce să faci cu el. E din 1948. Trebuie ras de pe fața pământului. Și Ministerul de Interne, partea Guvernului, să aloce din buget 30-40 de milioane de euro, iar Ministerul Transportului la fel pentru Giulești. Trebuie să cadă pe lume și să moară cineva, eventual, ca să fie demolat. Încă 40 de milioane. Și mai era Steaua cu vreo 25 de milioane, acolo puteai să mai recuperezi ceva, dar trebuie acoperit", a declarat Sandu, potrivit Ziare.com.

 

Dinamo a oprit comenzile online la bilete pentru meciul cu Steaua din cauza Arenei NaționaleAcesta a precizat că, în 2016, "încep vizitele de la UEFA" în privința stadioanelor și că UEFA poate lua României dreptul de organizare.

"Au fost peste 30 de orașe care au candidat inițial, au rămas 23 din care s-au ales 13. Păi Budapesta mâine ne-ar lua locul. Mâine. Sper, totuși, ca bătaia pe care am dus-o eu, trei ani, ca să aduc României acest turneu final european, să nu fie degeaba", a mai declarat fostul președinte FRF.

 

 

Arafat: De la început se știa că Arena Națională nu are aviz ISU. Numai că acum e public 
 

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, în cadrul conferinței de presă, organizată la Guvern, întrebat de jurnaliști despre Arena Națională, că "de la început se știa că nu are aviz ISU, numai că acum e public". "S-a luat decizia să nu se joace ultimul meci pe Arena Națională. Dacă se joacă acolo, organizatorii poartă răspunderea proprie", a spus Arafat.

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL