Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Lucescu pleacă de la Șahtior Donețk. Unde va merge

Tuesday, 12 May 2015, 09:11 Sursă: REALITATEA.NET

"Este sigur, voi pleca din Ucraina la finalul sezonului pentru că sîntem în mijlocul unui război! E inacceptabil! Jucăm toate meciurile în deplasare, sînt îngrijorat de condițiile dificile de aici.

Nu am vorbit cu nimeni despre vreo ofertă, telefonul n-a sunat nici măcar o dată. Nu am urmărit cu mare atenție fotbalul turc în ultima vreme, nu îl mai cunosc în detaliu" , a spus Lucescu, potrivit gsp.ro.

Mircea Lucescu, tehnicianul care a transformat Șahtiorul într-o adevărată forță în Europa, a fost aspru criticat de un fost antrenor al rivalei Dinamo Kiev.

Oleg Luzhny l-a făcut praf pe Lucescu, după ce acesta a declarat că Ucraina ar trebui să adopte sistemul cu play-off și play-out, care va fi implementat în Liga 1 din sezonul următor.

"E ciudat că spune asta. El e mereu nemulţumit. Nimeni nu comentează, nimeni nu are ceva de reproşat, doar Lucescu are nişte probleme. Dacă nu-i convine aici, dacă nu-i place în Ucraina, să-l trimitem în România. Să plece! Nu înţeleg care e problema lui", a spus Luzhny.

Lucescu a declarat că va părăsi gruparea Şahtior Doneţk la finalul acestui sezon, susţine cotidianul turc Millet.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL