Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MIRCEA COSMA, preşedintele CJ Prahova, a fost externat

Friday, 14 February 2014, 16:35 Sursă: Mediafax

MIRCEA COSMA. Medicii de la secția de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești au completat, vineri, fişa de externare pentru Mircea Cosma, acesta părăsind spitalul în cursul acestei zile, au declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentanți ai SJU Ploiești.

Apropiați ai președintelui CJ Prahova au declarat că acesta se simte mai bine și că se va afla în continuare sub tratament medical.

MIRCEA COSMA. Marţi, președintele Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, a fost reținut de procurorii DNA Ploieşti pentru luare de mită şi abuz în serviciu, iar ulterior, pentru că avea tensiune foarte mare, a fost dus la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, unde a fost internat în secţia de Cardiologie până miercuri la prânz, când a fost dus la instanţa supremă. Cosma a fost adus cu ambulanţa la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), el având o perfuzie la o mână şi fiind însoţit de managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae, care i-a ţinut perfuzia.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL