Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MIRCEA COSMA a cerut instanţei cercetarea în libertate sau arest la domiciliu

Wednesday, 12 February 2014, 17:38 Sursă: Mediafax

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Mircea Cosma a dat o declaraţie în faţa instanţei, în care a prezentat aspecte tehnice privind activităţile de administrare şi alte activităţi specifice ale Consiliului Judeţean Prahova.

Potrivit surselor citate, avocaţii lui Cosma au cerut judecătorului de caz să respingă propunerea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi să dispună cercetarea în libertate a acestuia. Avocaţii au mai solicitat ca, în cazul în care constată că se impune luarea măsurii arestării în cazul lui Cosma, să dispună ca acesta să stea în arest la domiciliu, motivând că preşedintele CJ Prahova are "probleme medicale grave".

Avocaţii au precizat că înainte de începerea anchetei, situaţia medicală a lui Cosma impunea ca acestuia să-i fie montate stenturi. Astfel, avocaţii au cerut ca instanţa să dipună măsura arestului la domiciliu, pentru ca preşedintele CJ Prahova să se afle într-un mediu potrivit pentru a fi îngrijit din punct de vedere medical şi pentru repaus fizic.

Instanţa supremă a rămas în pronunţare, urmând să decidă dacă admite sau nu propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a lui Mircea Cosma.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL