Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu

Thursday, 20 February 2020, 18:16 Sursă: realitatea.net

Beuran va ramane in arest la domiciliu pana se termina cele 30 de zile.

Este acuzat de luare de mita de procurorii anticoruptie. El ar fi luat  10 mii de euro in urma cu doi ani de la un alt medic caruia i-a promis ca ii asigura un post de asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie a Universității București.

Decizia judecatorilor de la Curtea de Apel este definitivă.

Magistrații Tribunalului București au respins săptămâna trecută, în 14 februarie, cererea procurorilor pentru arestarea preventivă a lui Mircea Beuran și au decis arest la domiciliu. Decizia Tribunalului a fost atacată atât de Beuran, cât și de procurori, însă Curtea de Apel București a respins ambele recursuri.

Cu o zi inainte, in 13 februarie, Mircea Beuran a fost retinut pentru 24 de ore, masura dispusa de procurorii anticoruptie.

Acuzatia: ar fi primit 10.000 de euro ca să propună scoaterea la concurs a unui post de asistent la Universitatea de Medicină și Farmacie a Universității București pe care ar fi trebuit să-l primească un medic de la un spital din Capitală.

Dosarul a fost deschis în urma sesizării medicului care i-ar fi dat lui Beuran cei 10.000 de euro. Procurorii DNA au făcut joi percheziții la Spitalul de Urgență Florească din București, dar și la domiciliul lui Mircea Beuran.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-20 18:33:04
Popescu florin

Cei care se opun privatizării spitalelor de stat sunt arestați de miliția politică a lui Orban numită DNA.

Alte articole din: ACTUAL