Mircea Badea a avut o reacţie şocantă la plângerea unei studente că nu e aer condiţionat în trenuri

Friday, 14 June 2019, 18:25 Sursă: REALITATEA.NET

Mircea Badea şi-a păstrat stilul ironic. Realizatorul TV a jignit o studentă care s-a plâns pe reţelele de socializare că nu este aer condiţionat în trenurile CFR.

Adaugă părerea ta

Odată cu startul sezonului estival, garniturile de călători ale CFR sunt pline-ochi. Se ştie, conform Legii Educaţiei, elevii şi studenţii au gratuitate pentru călătoriile cu trenurile. Clienţii companiei care plătesc bilete şi abonamente s-au plâns că tinerii, care încă mai sunt pe băncile şcolilor sau ale facultăţilor, au suprapopulat vagoanele CFR.

Mircea Badea, plecând de la această situaţie, i-a transmis un mesaj suburban unei studente care s-a plâns că trenurile CFR nu sunt dotate cu instalaţii de climatizare.

"Asta e nemulţumită că, pe banii mei, n-are condiţii de Dubai. Hidoase creaturi...", a postat Mircea Badea pe Facebook.

Iată postarea studentei, care l-a enervat pe Mircea Badea:

"În secolul 21, în trenurile CFR din Romania nu funcționează aerul condiționat. Nu există geamuri care să poată fi deschise pentru că se presupune că există climatizare. Fierbem în suc propriu, atât studenți cât și alți călători. Replica este: "oricum nu ați dat bani pe bilet, ce mai comentați?" Ne vom face oare bine vreodată?!”.