Mirabela Dauer, operată de urgenţă. Artistei i s-a extirpat un rinichi

Tuesday, 30 January 2018, 10:13, Sursă: REALITATEA.NET

Mirabela Dauer a fost operată luni de urgență din cauza unor probleme de rinichi care au dus la extirparea unui dintre organe.

Adaugă părerea ta

În urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit că are o formaţiune cancerigenă incipientă la nivelul unui rinichi, scrie Libertatea.

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând. (…) Să clarific, a fost vorba de o amendă am plătit-o în ultima zi şi ăsta a fost norocul meu să o plătesc la timp şi nu am păţit nimic. ” a declarat Raoul, colaboratorul artistei.