Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Transporturilor, control în teren! În ce stadiu se află amenajarea spitalului militar de pe stadionul CFR Timișoara

Saturday, 25 April 2020, 23:03 Sursă: Realitatea.NET

Ministrul Transporturilor a vizitat spitalul de campanie modular mobil amplasat pe terenul stadionului CFR, din Timișoara, aparținând CFR Infrastructură.

”Spitalul se află în plină organizare si va funcționa cu o capacitate de 56 de locuri pe zona medicală, din care 4 sunt destinate pentru ATI și alte 120 de locuri în modulul de carantinare și izolare.

Este al doilea spital organizat de către MApN în parteneriat cu Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, care a pus la dispoziție locații la Constanța și Timișoara.

Ministerul pe care îl conduc este angrenat în această luptă cu noul coronavirus, atât prin rețeaua proprie de spitale CFR, unele dintre ele fiind spitale suport pentru tratarea bolnavilor Covid-19, cât și prin astfel de parteneriate cu MApN. Vom acorda în continuare tot sprijinul, atât de necesar, în lupta cu acest nou virus”, a anunțat Lucian Bode, pe Facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL