Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Fondurilor Europene, chemat în faţa instanţei. Fost secretar de stat: "Ghinea minte odios"

Monday, 22 August 2016, 13:03 Sursă: REALITATEA.NET

Adrian Marius Dobre, fostul secretar de stat la Ministerul Muncii, acuzat de ministrul Cristian Ghinea că ar fi vrut să cheltuiască milioane de euro pentru a cumpără ceasuri, şepci şi memory stick-uri, anunţă că îl dă în judecată pe acesta şi îi cere demisia.

"(...) domnule Ghinea, va solicit DEMISIA! Nu de onoare, pentru că ştiu că nu aveţi aşa ceva, ci de NECESITATE! Minciuna ordinară şi calomnia nu vor putea ascunde niciodată dezastrul şi prejudiciul creat de dumneavoastră la Ministerul Fondurilor Europene!", afirmă PSD-istul, într-un comunicat remis HotNews.ro.

"Cât despre minciună şi calomnie, în spiritul transparenţei totale, a deplinei responsabilităţi şi pentru a arăta opiniei publice din România importanţa acestui proiect pierdut, dar şi faptul că nu este nimic de ascuns, vă solicit domnule Ghinea să explicaţi afirmaţiile dvs mincinoase în instanţa, în faţa judecătorilor!", adaugat acesta.

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a relatat recent pe Facebook o dispută pe care a avut-o cu un fost secretar de stat în Ministerul Muncii pe tema ajutării tinerilor şomeri. Ghinea scria că Adrian Marius Dobre, demis între timp de premierul Cioloş, ar fi vrut să deruleze un program de 46 milioane de euro, din care 12 milioane de euro eraupentru benzină, 1,6 milioane de euro pe memory stick-uri "la preţ supraevaluat", 400.000 de şepci şi 977.000 de ceasuri.

Dobre susţine însă că acest proiect, "de o mare importantă pentru tinerii din România", "este în momentul de faţă un proiect ratat!".


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL