Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul apărării lituanian şi un înalt oficial al Pentagonului, testaţi pozitiv la noul coronavirus în contextul unei întâlniri în SUA

Friday, 20 November 2020, 09:21 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Toţi înalţii responsabili ai apărării americane care s-au întâlnit cu Karoblis la 13 şi 16 noiembrie, inclusiv secretarul apărării în exerciţiu Chris Miller, au fost testaţi pentru COVID-19, a declarat Pentagonul în comunicatul său.

Tata se va izola acasă timp de 14 zile, dar Miller nu intră în carantină, se arată în comunicat, adăugând că au fost urmate recomandările pentru coronavirus ale Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor din Statele Unite la întâlnirile cu ministrul lituanian.

Luna trecută, aproape toată conducerea armatei americane a intrat în auto-carantină după ce doi înalţi responsabili militari care au participat la o întâlnire la nivel înalt au fost testaţi pozitiv la COVID-19.

Statele Unite este cea mai afectată țară de COVID. Mai mult de 12 milioane de persoane s-au infectat de la debutul pandemiei, iar 258.333 de americani au pierdut lupta cu virusul din China, conform Worldometers. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL