Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus la nivel înalt. Miniştrii de Externe din țările baltice au intrat în carantină după ce omologul sloven a fost testat pozitiv

Saturday, 24 October 2020, 17:17 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Ministrul de Externe din Slovenia a primit rezultatul testului vineri seară. Cu o zi înainte s-a întors dintr-un turneu în care s-a întâlnit cu omologii din Letonia, Estonia și Lituania, Edgars Rinkevics, Urmas Reinsalu şi Linas Linkevicius. Logar a aflat că este infectat în urma unui test de rutină, fiind asimptomatic. 

Sâmbătă a anunțat că a fost testat pozitiv și Președintele Poloniei, Andrzej Duda, care a făcut, de asemenea, o vizită recentă în capitala Estoniei, Tallin. La începutul săptămânii, acesta a participat la un forum de investiţii. Printre cei prezenți la eveniment s-au aflat omologii săi din Estonia și Bulgaria, Kersti Kaljulaid şi Rumen Radev. Kaljulaid a transmis pe pagina sa de socializare că s-a testat și a primit rezultat negativ, informează Agerpres. 

Președintele Bulgariei se află deja în izolare. Acesta și-a scurtat deplasarea la Tallin după ce a aflat că a fost contact direct în țara sa al unei persoane infectate. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL