Milla Jojovich a născut! Primele imagini cu al treilea copil al vedetei

Wednesday, 05 February 2020, 19:23 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

 

Milla Jovovich (44 de ani), a născut pe 2 februarie 2020 cel de-al treilea copil al său, o fetiță. Actrița este căsătorită cu scenaristul şi regizorul Paul W.S.Anderson (54 de ani), și mai are două fete, Ever (11 ani) și Dashiel (4 ani).

Actrița și-a anunțat sarcina în luna august 2019, printr-o postare de Instagram, care a primit sute de mii de like-uri. În acea postare a subliniat că a așteptat mult până să anunțe sarcina, fiind terifiată că ar putea să sufere iar un avort spontan, cum i s-a întâmplat cu ultima ei sarcină, când a intrat în travaliu la numai 4 luni. 

Actrița a avut o sarcină dificilă, s-a îngrăşat cu peste 22 de kilograme. 

Milla a postat pe Instagram primele fotografii cu fiica ei, precizând că i-a ales un nume cam lung, primul de origine galeză, pentru că familia nu a reușit să se hotărască numai asupra unuia: Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson. Osian se pronunță Oșin și este, de fapt, un nume de băiat.

„Osian este un nume galez de băiat și se pronunță O-shin”, a scris actrița alături de imaginea fetiței sale.

„Pe 2.02.2020, la 8.56 de dimineaţă,  Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson s-a născut. Ştiu că numele lui e lung, dar familia noastră nu s-a putut hotărî în privinţa prenumelui pe care o să îl poarte. Ever şi mama au vrut să o numim Lark, eu voiam Elliot. (...) E aşa de frumoasă!", așa a anunțat actrița venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Imagine

"E atât de frumoasă! Părul ei este mai luminos decât la celelalte fete și este foarte puternică. Mâinile ei mici se deschid și se fac pumnișori și sunt greu de controlat și deja ridică capul pentru a vedea ce se întâmplă! Este copilul nostru minune și suntem cu toții atât de recunoscători că o avem și suntem complet obsedați de ea !! Desigur că voi posta mai multe poze mai târziu, dar cu toții suntem epuizați pentru că ultimele nopți au fost nebunești! Vă trimit toată dragostea mea de aici, de pe norul pe care plutesc.", a scris frumoasa actriță pe contul ei de Instagram.

Imagine

Vedeta este la al treilea mariaj. Cu actualul său soț, Paul W.S.Anderson, s-a cunoscut în 2002, în timp ce turnau împreună filmul „Experiment fatal”. După o scurtă perioadă de separare, cuplul a avut primul copil în 2007. Însă s-au căsătorit abia în august 2009 într-o ceremonie intimă, care a avut loc în casa lor din Beverly Hills.  

La 16 ani a fost căsătorită cu Shawn Andrews  pentru câteva luni, în 1992.

A mai fost măritată cu regizorul francez Luc Besson (60 de ani, acum), timp de doi ani, între 1997–1999.

Milla Jovovich s-a născut la Kiev, în Ucraina, pe 17 decembrie 1975. A ajuns la cinci ani în SUA, după ce familia ei a părăsit fosta Uniune Sovietică.

Vedeta are o avere de aproape 40 de milioane de dolari.   


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN