Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Tudose îşi pune cenuşă în cap: A fost o lecție din care am învățat

Thursday, 01 February 2018, 11:28 Sursă: REALITATEA.NET

„Am transmis că dacă steagul secuiesc va flutura pe instituţiile de acolo, toţi vor flutura lângă steag”. Cu această declaraţie, făcută pe 10 ianuarie în emisiunea lui Rareş Bodan, fostul premier a amplificat şi mai mult tensiunile din PSD care au dus, în cele din urmă, la debarcarea sa din fruntea guvernului.  

Într-o postare pe o reţea de socializare, Mihai Tudose precizează că pe 30 ianuarie s-a prezentat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, unde a explicat faptul că "prin declarația în cauză am dorit să-mi exprim doar punctul de vedere cu privire la necesitatea respectării legii în domeniul folosirii însemnelor oficiale ale statului, respectiv la responsabilitatea funcționarilor publici de a aplica legea în acest sens." 

Fostul premier îşi cere, public, scuze "față de orice comunitate sau membrii unei minorități care în urma declarației mele ce a lăsat loc de interpretări de incitare la ură sau violență s-au simtit lezați. A fost o lecție din care am învățat că e mai multă nevoie de rigurozitate și atenție în exprimarea publică pentru a nu genera fără voie interpretări pe care nu mi le asum...."


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL