Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Răzvan Ungureanu: PREŞEDINTELE A PRIMIT INFORMAŢII din partea SERVICIILOR

Tuesday, 24 June 2014, 23:01 Sursă: REALITATEA TV

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu a fost informat cu privire la cazul Bercea, preşedintele partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu a răspuns ferm: "Sigur ca da". 

"În momentul în care ştii că ai o vulnerabilitate lângă tine, care a fost exploatată de interlopi, nu-mi imaginez că preşedintele nu a solicitat informarea sau că nimeni nu a încercat să-l protejeze", a spus Mihai Răzvan Ungureanu la REALITATEA TV.

Cât despre scandalul în care este implicat fratele lui Traian Băsescu, preşedintele Forţa Civică Mihai Răzvan Ungureanu a spus că este "o situaţie delicată".

"E o situaţie delicată, e vorba de frate. Nu e o chestiune de politică de joasă speţă! Este un scandal în care preşedintele este victimă", a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

"Preşedintele României este o persoană cu enorme responsabilităţi şi eşti obligat să-i oferi protecţie. Preşedintele este beneficiar de informaţii indifirent de vulnerabilităţile sale. Rădăcinile acestei situaţii se aşează în felul în care a tratat clasa politică chestiunile legate de informaţiile clasificate. Pachetul de legi privind siguranţa naţioanală nu a fost aprobat. Din 1991 legile care sunt esenţiale pentru o Românie sigură nu au trecut în Parlament", a spus senatorul Mihai Răzvan Ungureanu.

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU: "Vulnerabilităţile sunt exploatate de clanuri şi de politică"

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a mai spus că în cei 25 de ani de la Revoluţia din 89, clasa politică "a păstrat statul slab".  "Vulnerabilităţile sunt exploatate de clanuri şi de politică. 25 de ani la rând clasa politică a păstrat statul slab. Efectul serviciilor de informaţii trebuie să fie preventiv", a mai spus Ungureanu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL