Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihaela Rădulescu a primit o lovitură devastatoare. Anunțul a fost făcut azi

Wednesday, 08 April 2015, 13:26 Sursă: REALITATEA.NET

Sub titlul "Adam si Eva ?! (Toleranta pe la spatele normalitatii)", realizatoarea TV a scris pe blogul sau, pe 5 aprilie: "Stati linistiti, dragi homosexuali, mica mea dizertatie nu va schimba nimic, voi veti avea aceleasi drepturi si eu voi fi la fel de toleranta. Dar, lasati-mi si mie libertatea de opinie ...ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv. (...) Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa".

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a primit astazi, 8 aprilie 2015, sesizari de la trei persoane fizice, in ceea ce priveste declaratiile facute de Mihaela Radulescu la adresa persoanelor gay.

Probabil ca plangerile nu vor fi solutionate inainte de 30 aprilie, atunci cand se constituie noul Colegiul al CNCD, a declarat pentru HotNews.ro presedintele Consiliului, Csaba Asztalos. Acesta a anuntat ca "vom cita partile, vom solicita punctele de vedere si intr-un termen rezonabil vom avea o decizie".


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL