Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Michelle Obama îl critică pe Donald Trump și își arată susținerea pentru Joe Biden

Tuesday, 18 August 2020, 10:12 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

"Pentru că de fiecare dată când apelăm la Casa Albă pentru o direcţie, sau pentru o consolare, sau pentru o minimă stabilitate, nu primim decât haos, divizare şi o lipsă totală de empatie", a declarat Michelle Obama, citată de Agerpres.

Evocând profunda criză sanitară, care a făcut până acum peste 170.000 de morţi în SUA, recesiunea economică şi valul istoric de furie împotriva rasismului, Michelle Obama a apreciat că preşedintele republican a avut "mai mult decât timpul necesar pentru a demonstra că nu poate face această muncă". "El este în mod evident depăşit", a spus ea.

Michelle Obama i-a îndemnat pe americani să-şi exercite dreptul la vot pe 3 noiembrie, chiar dacă vor trebui să aştepte toată noaptea. În alocuţiunea sa de aproape 20 de minute, Michelle Obama a îndemnat la alegerea lui Joe Biden drept preşedinte al SUA.

"Ştiu că Joe nu este perfect şi el ar fi primul care v-ar spune asta", a recunoscut ea. Însă "el ştie ce trebuie făcut pentru a salva economia, a învinge pandemia şi a arăta calea ţării noastre. Şi el va spune adevărul şi va avea încredere în ştiinţă", a adăugat Michelle Obama.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL