Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Meteorologul Elena Corduneanu: „Trebuie să ne pregătim. Nu vom avea o iarnă blândă”

Monday, 20 November 2017, 18:23 Sursă: REALITATEA.NET

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o informare meteo de ninsori abundente şi intensificări ale vântului. Potrivit ANM, în intervalul 21 noiembrie, ora 03:00 – 22 noiembrie, ora 18:00, se vor semnala ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte, lapoviță și ninsori în nord-vest și centru. 

„Este doar un parfum de iarnă, informarea este de marți de la ora 3, iar marți este cel mai rece. Are loc transformarea din lapoviță în ninsoare, asociate cu vânt. Nu ține mult. Vremea începe să se îndrepte. Trece repede. Chiar de miercuri se răresc precipitațiile, temperatura crește puțin, cu 2 sau 3 grade. Joi intră o masă de aer cald, vreme cu soare, cu puțini nori. Intrăm într-o masă de aer cald și până la sfârșitul săptămânii intrăm pe o masă de aer cald”, a declarat meteorologul Elena Corduneanu la REALITATEA TV. 

Cât despre luna ianuarie, Elena Corduneanu spune că va fi o lună rece. „În ianuarie este estimat a fi mai grav decât normal, este mai rece decât normal în partea de nord și centru a țării. Vor fi și precipitații excedentare, adică ninsori. Ninsori putem avea și în decembrie. Este posibil. Semnalele de la ANM arată că vom avea zăpadă”, a declarat meteorologul la REALITATEA TV, precizând că trebuie să ne pregătim de iarnă. „Nu mai este o iarnă blândă”, a spus Elena Corduneanu. 

 

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL