Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul terifiant crestat pe piele de o tânără, după ce a fost violată ani la rând

Monday, 29 July 2019, 09:21 Sursă: REALITATEA.NET

O adolescentă de doar 15 ani a murit după ce a luat o supradoză de droguri, combinată cu alcool. Ani la rând, fata fusese abuzată în moduri de neimaginat. Într-o zi, a pus pur şi simplu mâna pe un cuţit şi a început să-şi "cresteze" pe propria piele un mesaj înfiorător! Atenţie, detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

A fost smulsă din sânul familiei biologice pe când nu împlinise nici măcar un an. La acea vreme, autorităţile au decis că era cel mai bun lucru pe care-l puteau face pentru ea, din motive rămase, până la această oră, necunoscute. A ajuns în casa unei familii adoptive care, în câţiva ani, a târât-o într-o lume neagră, necunoscută copilei până atunci. În scurt timp, abuzurile sexuale au devenit o obişnuinţă pentru fată, dovezile strânse de autorităţi indicând şi faptul fusese obligată să se prostitueze. Drogurile şi bătăile, la fel.

"Tânăra a fost folosită şi abuzată în fel şi chip, a fost supusă la atrocităţi de neimaginat. Şi culmea, au abuzat-o chiar cei care aveau datoria morală, luată sub jurământ scris, să o îngrijească şi să o apere de astfel de abuzuri", a spus Donna Ward, asistent social.

Ororile pe care le-a avut de înfruntat în fiecare secundă a vieţii au făcut-o pe tânără, într-un moment de furie, să-şi scrie, între picioare, un mesaj înfiorător: "Urăsc sentimentele". În 2014, fata a murit, după ce a luat o supradoză de droguri, combinată cu alcool. Potrivit medicilor care au efectuat autopsia, fata şi-a "crestat" pur şi simplu cuvintele pe piele, cu un cuţit.

Au tăiat coada unui şarpe cu clopoţei, dar au înghețat când au văzut ce era înăuntru! Înfiorător!

Au tăiat coada unui şarpe cu clopoţei, dar au înghețat când au văzut ce era înăuntru! Înfiorător!

Cum a decurs operațiunea vedeți în GALERIA FOTO.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL