Mesajul lui Florin Călinescu după victoria actorului de comedie la prezidențialele din Ucraina

Sunday, 21 April 2019, 21:50 Sursă: REALITATEA.NET

Florin Călinescu a ținut să-l felicite pe Zelenski pentru victoria obținută la alegerile prezidențiale din Ucraina, însă a avut și un mesaj ironic pentru Liviu Dragnea.

Adaugă părerea ta

"Colegul meu Zelenski este noul presedinte al Ucrainei. Felicitari!
Nu mai râdeti de actori...
livulica, repetentule, poti face scoala respectiva, doar daca te meditez eu.", a scris Călinescu.

Actorul de comedie Volodimir Zelenski, nou intrat în politică, a obţinut duminică o victorie zdrobitoare în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Ucraina în faţa preşedintelui în exerciţiu Petro Poroşenko, reflectând amploarea nemulţumirii alegătorilor faţă de puterea actuală, conform unui sondaj la ieşirea de la urne, citat de AFP şi DPA.

Umoristul de 41 de ani a obţinut 73,2% din sufragii, comparativ cu 25,3% pentru rivalul său de 53 de ani, conform acestui sondaj realizat la ieşirea de la urne de consorţiul 'Exit Poll National' care reuneşte trei institute de sondare a opiniei publice.

Zelenski, care a devenit cunoscut ca interpret al unui candidat fictiv într-un show de televiziune extrem de popular, s-a prezentat în campanie ca o alternativă la un sistem politic a cărui imagine a fost afectată de corupţia puternic înrădăcinată în Ucraina.

"Am reuşit împreună. Nu vă voi dezamăgi niciodată", a spus Zelenski, într-un discurs după anunţarea exit-poll-ului, susţinut în cartierul său general de campanie, unde a ieşit imediat pentru a le mulţumi susţinătorilor.